مشاوره حقوقی رایگان - چک ضمانت و ضامن

سلام. حدود 5 سال پیش ضامن دختر همکارمان شدم به مبلغ 15میلیون بانک ثامن وی به جز هفت هشت قسط هیچ قسط دیگری پرداخت نکرده. بعد 3سال بانک انصار با بنده تماس میگیرد. که ایشون قسط نداده و مرتب تهدید میکنن که پرونده قضایی میشه. من چک ضمانت بدون تاریخ به مبلغ 20 میلیون از وی دارم ایا میتوانم با توجه به اینکه مدت پرداخت اقساط تمام شده به بانک مراجعه کنم و چک را فرم بزنم. و شکایت کنم یا الان دختر همکارم میگه وام برای پدرم بوده که همکارمان است و بازنشسته شده فقط به اسم من گرفته. میگه لطفا به من زنگ نزن پدرش هم گوشی جواب نمیده ایا میتوانم به جرم کلاهبرداری از انها شکایت کنم. در ضمن من ضامن سوم هستم بانک میگه که دو ضامن اول خانم هستن و شغل ازاد دارند ولی تو کارمندی ما با تو راحتتر به پولمون میرسیم من فقط محضر رفتم ولی اونها چک دادن و من نامه کسر از حقوقی نبردم نه چک فقط محضر رفتم ایا میتوانند از طریق دادگاه حساب حقوقیم را ببندند.

پاسخ ها :

چک ضمانت وام گیرنده پرداخت اقساط وام توسط ضامن عدم پرداخت اقساط وام توسط وام گیرنده چک ضمانت ضمانت وام ضامن وام ضمانت ضامن وام