مشاوره حقوقی رایگان - تصادف در سربازی

سلام بنده سال 74 سرباز تیپ 45 تکاور زرهی ارتش در شوشتر خوزستان بودم. که در حین ماموریت تصادف کرده ام و سه نفر بودیم که یک نفر فوت کردن و الان شهید محسوب شده است. و من و یک سرباز دیگر مجروح شدیم و به بیمارستان 580 دزفول اعزام شدیم که بنده به دلیل جراحت شدید بلافاصله به یکی از بیمارستان های اهواز که احتمالا بیمارستان 578 ارتش شهید نیاکی اهواز بوده است اعزام شدم و بعد از 13روز مرخص شدم و چون انتهای سربازی بود به شهر خودم بندرعباس برگشتم. در اون تصادف از ناحیه کمر دچار شکستگی شده ام و جراحت هایی از ناحیه سر و پا و پهلو هم شده ام. که محل جراحت ها مشخص است. قبل از عید به یگان ارتش در شوشتر رفتم و نامه های صورت سانحه با تمام جزئیات و مهر و امضای فرمانده آن زمان را پیدا کرده و حتی در ان نامه محل جراحت های بنده هم ثبت شده و تمام مراحل انتقال بنده به بیمارستان های دزفول واهواز هم نوشته شده. خلاصه این نامه هارو گرفتم و رفتم بیمارستان ارتش اهواز ولی هیچ پرونده ای اونجا از بنده نبوده. بعداز ان رفتم بیمارستان ارتش دزفول و خوشبختانه مدرکی پیدا کرده ام که آن زمان مرا به آن بیمارستان برده اند و محل های حراحت هم در اون لیست دفاتر آن سال همراه با تاریخ و همراه متن ارسال بنده به دلیل شدت جراحت به بیمارستان ارتش اهواز قید شده و نامه ای از بیمارستان دزفول همراه با کپی لیست دفتر آن زمان دریافت کرده ام. و همچنین در پرونده یگان یک نامه هست که ان زمان فرمانده بنده به اداره مربوطه زده شده که برای مراحل دریافت جانبازی و حقوق معلولیت با بنده همراهی کنن که بنده بنا به دلایل شخصی و مشکلات خانوادگی اعم از فقر و بی اطلاعی نتواستم اقدام کنم تا الان که این مدارک را دارم آیا الان اقدام کنم میتوانم درصد جانبازی بگیرم؟؟؟

پاسخ ها :

شرایط جانبازی در سربازی جانبازی در سربازی حقوق معلولیت سربازی تصادف در حین خدمت سربازی جانبازی سربازی تصادف رانندگی