مشاوره حقوقی رایگان - اجراییه الزام به تمکین

سلام خسته نباشید
حکم الزام به تمکین دارم زوجه در شهر دیگه ای سکونت دارند ایا من باید برم دنبالش یا خودش بیاد تو این ده روز مهلتی که داره ؟؟
و اینکه اگر من خونه نباشم و ایشون بیاد پشت در بمونه و صورتجلسه کنه که من نیستم غیبت محسوب میشه؟
اگر در این ده روز تمکین نکرد من باید چیکار کنم که نشوز زوجه ثابت و ازدواج مجدد بگیرم؟

پاسخ ها :

امير  صادقي زاده

جناب آقای امير صادقي زاده :

سلام.تقاضای صدور اجراییه نمایید.بعد از ابلاغ اجراییه وگذشت زمان به دادگاه مراجعه کنید تا دادگاه از همسرتان بخواهد که به دادگاه جهت انجام تمکین مراجعه نماید