مشاوره حقوقی رایگان - كسر از آمار به لحاظ اشتباه در ثبت پرونده

سلام .... به بنده خدایی بدهکارم گفته بود 58 میلیون و من با مدارکم که در تجدید نظر ارائه كردم گفتم 20 میلیونه الان قاضی این رای رو داده این یعنی چه ....... محکوم شدم ..... حکم جلب دادن واسم .....پرونده یه مرحله رفت عقب......

پاسخ ها :

کسر از آمار به لحاظ اشتباه در ثبت پرونده کسر از آمار پرونده کسر از آمار