مشاوره حقوقی رایگان - طلب بدهی از بدهکار فوت شده

با سلام
بنده برای مشارکت در کاری به شخصی مبلغ 390 میلیون تومان قرض داده و از ایشان دستخط با امضا و چک به نام شرکتشان دارم، و فیش واریز مبالغ سود این مشارکت را دارم، اکنون ایشان فوت کرده اند چگونه اصل مبلغم را دریافت کنم؟ آیا باید در دادگاه محل اقامت او اقامه دعوا کنم یا منتطر بمانم تا ورثه به من پولم را بدهم

پاسخ ها :

امير  صادقي زاده

جناب آقای امير صادقي زاده :

سلام.باید ورثه را شناسایی کنید و دعوی را به طرفیت ایشان مطرح نمایید واگر ماترکی باقی باشد می توانید توقیف نمایید