مشاوره حقوقی رایگان - ارث پدر

سلام و تشکر
دختر39 ساله مجردی هستم که خانه پدری را بعد از فوت ایشان فروختیم و نصف خانواده ارث خود را گرفتند
با باقیمانده ارث، من، مادر و برادرم خانه ای خریدیم و با هم هستیم
پرسش بنده اینه که من که ارث خود را دریافت نکرده ام اگر برای ارثم بعد از مرگم وصیت کنم و قبل از گرفتن ارثم بمیرم آیا وصی من میتواند وصیت مرا را در مورد سهم ارثم اجرا کند؟ یا اینکه ارث من بعد از فوت بین خانواده تقسیم میشود؟
خلاصه من برای بعد از مرگم در مورد سهم الارثم میتوانم وصیت کنم؟؟
سپاس و تشکر واقعا مهم هست ممنون

پاسخ ها :

جواد زارعی

جناب آقای جواد زارعی:

سلام، کلا وصیت یک سوم آن صحیح هست مگر اینکه تمامی وراث پس از فوت سرکار عالی کل وصیت رو قبول کنند وگرنه یک سوم صحیح والباقی بین وراث تقسیم میشه. اگر میخواهید کل سهم الارث خودرا به شخص خاصی بدید که بعد از فوت دوسوم الباقی بین وراث تقسیم نشه وکل اموالتون به وصی که تعیین کردید برسه بهترین راه اینه که اموال خودتون ازجمله سهم الارثتون رو به همون شخص خاص صلح عمری کنید، تا درزمان حیات متعلق به خودتون وپس از فوت تمامش به وصی شما منتقل بشه. چراکه وصیت فقط یک سومش صحیحه ودوسوم الباقی در صورت قبول نکردن وراث بین وراث تقسیم میشه.
(جوادزارعی وکیل پایه یک دادگستری 09122219001) حق المشاوره