مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن پلاک شخصی

سلام من یه پراید سال 93 فروختم
طرف هنوز پلاک منو پس نمیده
سال 97 رفتم شورای حل اختلاف شکایت کردم تا ماشین توقیف بشه حکم اومده الان ماشین توقیف شده منم به اخرین خریدار (نفر پنجم یا ششم) گفتم هزینه هایی که برای شکایت هزینه کردم پرداخت کن بعد پلاک بزنیم
اونم بیخیال شده
پلاک منو پس نمیده
فک کنم اونم رفته شکایت کنه
حالا میتونه قانونی ماشین رو آزاد کنه و ماشین رو بدون پرداخت هیچ پولی به من پلاک بزنه؟
یا با پارتی یا قانونی؟

پاسخ ها :

کیانوش مقتدری

جناب آقای کیانوش مقتدری :

سلام.میتونه دادخواست الزام به انتقال سند مطرح کنه و حکم بگیره .اره