مشاوره حقوقی رایگان - عدم دریافت ابلاغیه از سامانه

سلام برای من ابلاغیه صادر شده اما هر وقت به بخش مشاهده نسخه چاپی سامانه مراجعه می کنم یک برگ خالی می آره که در آن نوشته شده " به پیوست یک نسخه یک نسخه از دادنامه ... به حضور ارسال شده است" و وقتی به بخش مشاهده پیوست مراجعه می کنم پیام "سیستم در حال استخراج اطلاعات پیوست ابلاغیه است. لطفا جهت مشاهده، پس از دو دقیقه، مجددا اقدام کنید. تعداد افراد در حال انتظار 1 را نشان می دهد هر چه قدر تلاش می کنم نمی توانم ابلاغیه را دریافت کنم به دفتر خدمات الکترونیکی قضایی هم مراجعه کردم آنها نیز نتوانستند آنرا دریافت کنند در ضمن با توجه به اینکه ابلاغیه بصورت گروهی صادر شده است عده ای ظاهراً آنرا دریافت نموده اند ولی یک عده نه لطفاً راهنمایی فرمائید. - ممنون از لطف تان

پاسخ ها :

محمدعلی ناصرالاسلامی

جناب آقای محمدعلی ناصرالاسلامی :

سلام
به دفتر قضایی دیگری مراجعه کنید یا از کسانی که ابلاغیه رو گرفته اند کپی بگیرید اگر موفق نشدید به شعبه صادر کننده مراجعه کنید و توضیح بدید رونوشتی از دادنامه بشما می دهند

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام به دلیل مشکلات اینترنتی تان است یا ویندوزتان مورد دارد میتوانید ابلاغیه هایتان را از دفاتر خدمات قضایی پیگیری و چاپ بگیرید