مشاوره حقوقی رایگان - شکایت کارگر از کارفرما

سلام وقت بخیر . بنده دارای یک دکه خدمات اینترنتی هستم در سال 96 برادرم به صورت پاره وقتی و کارآموزی و به گفته خودش برادرانه برام کار میکرد ( روزی دو یا ساعت ) اون زمان ادعای حقوق و بیمه نداشت . اما بعد از مدتی از فیش های مردم بدون اطلاع من برداشت کرده بود به مبلغ 30 میلیون . بعد اخراجش کردم و با وساطت خانواده اعلام کرد که به جای بدهی برات کار می کنم . و از 97/8 به طور کامل کار می کرد اما تا تاریخ 98/5 بدهی بالای 150 میلیون بالا آورد و الانم پرونده شکایتم ازش در دادگاه بررسی میشه اما اون اومده و از طریق اداره کار شکایت کرده و اعلام کرده حقوق و بیمه برام واریز نکرده . (به علت نسبت برادری هیچ قرارداد کاری نداریم ) ممنون میشم راهنمایی کنین

پاسخ ها :

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام. .مشمول بیمه میشه؛ ناگریز بپرداخت هستید ولی کلیه مطالبات مالی تان قابل مطالبه است