مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت فرزند مالک برای مستاجر

وقت به خير، ما امسال برای سال سوم قراردادمان رو به صورت توافقی بين خودمان و مالک تمديد كرديم
خود مالک هم در همين ساختمان سكونت دارند، يک مدت دختر ايشان كه تقريباً ٣٥ سال سن دارد شروع به رفت و آمد با ما كردند و ما با عدم تمايل مجبور به پذيرش ايشان در منزل خود شديم
متاسفانه بعد از مدت طولانی رفت و آمد و حضور ساعتهای طولانی در منزل ما ، براساس حرف های خود شخص متوجه شديم كه اين خانم مشكلات شخصی، روحی و روانی زيادی دارند و سعی بر قطع كردن اين ارتباط كرديم
منتهای مراتب ، بعد از اين برخورد ايشان شروع به ايجاد مزاحمت های اس ام اسی با خط پدرشان (مالک) كردند ، گاهی نيز به صورت حضوری و نيز دست به ايجاد اختلاف بين ما و ساير مالكين زدند.
به دليل بی سوادی پدر و تُرك زبان بودن ايشان، اين خانم همه چيز را تحت كنترل دارند
از مدت قرارداد ٦ ماه باقی مانده
به نظر شما برخورد قانونی و مناسبی وجود دارد؟؟

پاسخ ها :

ایرج بهشتی نژاد

ایرج بهشتی نژاد :

بله دارد اما بهتر است قرار اجاره را فسخ و محل را ترک کنید چون شما مدتی وی را به منزل راه داده اید برای شما دردسر ایجاد کند