مشاوره حقوقی رایگان - انصراف از حقوق همسر و دریافت حقوق پدر

باسلام
پدر من از تامین اجتماعی حقوق میگرفتن و چون سابقه پرداخت حق بیمه ایشون کم بوده حداقل حقوق یعنی حدود 600 هزار تومان دریافت میکردن، در حال حاضر ایشون چهار ماهه فوت کردن و ما تصمیم داریم از دریافت حقوق تامین اجتماعی انصراف بدیم تا مادرم بتونن از حقوق اداره دارایی که مربوط به پدر خودشون بوده استفاده کنن، لازم به ذکر هم هست که از خواهر برادرها کسی مستمری پدر رو دریافت نمیکند، ایا امکانش هست از بیمه تامین اجتماعی انصراف بدیم و حقوق وزارت دارایی برقرار بشه؟

پاسخ ها :

میرحمیدرضا کیائی

جناب آقای میرحمیدرضا کیائی :

سوال شما مبهم میباشد ایا شما خانم مطلقه هستید ؟؟ ایا همسر شما فوت شده ؟؟ بهرحال اگر استحقاق حقوق پدر را دارید و جای دیگری نمیتوانید حقوق بگیرید نیاز به انصراف نیست سهم خود را به مادرتان بدهید