مشاوره حقوقی رایگان - واحد ساخته شده در پشت بام

با سلام، بنده واحدی (طبقه 4) رو پیش خرید کردم که در ان زمان یک پروانه ساخت 4 طبقه و نقشه اجرا را در مبایعه نامه ذکر کرد، بعد از دو سال ایشان علاوه بر 4 طبقه یک واحد اضافه در پشت بام کنار خر پشته ساخت، و با استفاده از رانت مالی از دهیاری مربوطه پایانکار و سند برای آن واحد اضافه تهیه کرد، آیا در اینصورت میتوانم اقامه دعوی کنم. به نتیجه میرسم.

پاسخ ها :

فاطمه اسدی نیا

فاطمه اسدی نیا :

استان :

سلام بله میتوانید دادخواست قلع و قمع واحد اضافه بدلیل درج 4واحد در مبایعه نامه و تخلف از ان را ارائه بدهید
در صورتیکه راهنمایی بنده مفید بود میتوانید جهت تنظیم لایحه ،دادخواست و...تماس بگیرید