مشاوره حقوقی رایگان - جدا شدن قانونی از خانواده

با سلام و خسته نباشید خدمت وکلای محترم .. دختری هستم در آستانه 22 سال .. دانشجو و مجردم .. از اول زندگی مشکلات زیادی با پدرم داشتم چون منو نمیخواست. به بهونه های مختلف کتکم میزد جوری که تا چند هفته حتی از رفت و آمد بخاطر کبودی های صورت و بدنم عاجز بودم. جوری که آخرین بار حدود سن 18 سالگیم تهدیدش کردم که اگه دست روم بلند کنه ازش شکایت میکنم و ازون موقع به بعد اینکارو نکرده دیگه. ولی خب از طرز فکر قدیمیش و زورگویی هاش خسته شدم میخوام ارامش داشته باشم . از طرفی اینقدر زندگی بدی داشتم که میترسم ازدواج کنم و بدبخت تر بشم . حدود 1 سال و نیمه مشغول به کار شدم ( کار ازاد ) یا حتی پاره وقتم کار میکنم خرج خودمو میتونم در بیارم حتی بیشتر از وقتی که پدرم خرجمو میداد میتونم خودمو ساپورت کنم. میخوام قانونی ازشون جدا شم و زندگی کنم . هر موقع که دیدگاه خوبی نسبت به ازدواج داشتم به این فکر کنم . باید چیکار کنم و چه شرایطی برای جدایی قانونی وجود داره؟؟؟ ایا بعد از جدایی هم میتونن تو زندگیم دخالت کنن و اذیتم کنن؟؟

پاسخ ها :

هادی شفیعی

جناب آقای هادی شفیعی:

سلام
قانونا شما برای ازدواج نیاز به اذن پدر دارید مگر اینکه از دادگاه مجوز بگیرید