مشاوره حقوقی رایگان - مستاجر اجاره قبوض را نداده.

با سلام بنده مغازه ای داشتم که اجاره داده بودم و مستاجر حدود پنج سال میوه فروشی میکرده. این سال آخری کلا یا اجاره نداد یا نصفه نیمه یه مقدار کمی هر بار که اصرار میکردیم قول داد بهمون. حالا دوماه قبل از اتمام مهلت اجاره از اونجایی که پول رهن هم کلا به اندازه دو تا اجاره هم نمیشد رفتیم شکایت کردیم و بلاخره دادسرا رای داد و الان هم مهلت اعتراض تموم شده و طبق رای دادسرا مستاجر باید کل اجاره باقیمانده رو پرداخت کنه. حالا بعد از این مراحل ما متوجه شدیم مستاجر از سال 97 قبض برق را نداده حدود مبلغ 900 تومن و احتمالا قبوض دیگر را هم نداده و قصد فروش سرقفلی به شخص غیر را هم بدون اطلاع ما داشته. حال من به عنوان مالک چه کار دیگه ای باید انجام بدم!؟ هم برای مبلغ قبوض و هم برای موارد احتمالی دیگر. و سوالم اینه که چرا اداره برق از سال 97 تا بحال هیچ اقدامی انجام نداده!؟ و حالا اومده از من پولشو میخواد!؟

پاسخ ها :

ایرج بهشتی نژاد

ایرج بهشتی نژاد :

با طرح دادخواست اازام به تسویه حساب .یک کار دیگر هم می توانید بکنید که زودتر به نتیجه می رسد اینکه هزینه برق و دیگر هزینه ها که پرداخت نکرده پرداخت کنید و با ورخواست تامین اموال وی را توقیف کنید تا دادگاه یا شوراتصمیم بگیرد

یک وکیل :

باید داد خواست به بدید برای مطالبه