مشاوره حقوقی رایگان - توقیف پلاک

باسلام و ضمن خسته نباشید خدمت شما بزرگواران.
بنده چند سالی هست چهارتا موتور سیکلت و دوتا خودرو فروختم وکالتی، سال 98 موتور خریدم رفتم تعویض پلاک بهم گفتن پلاکات نزدیک 3میلیون خلافی داره نتونستم پلاک به نام خودم بگیرم میخواستم بدونم چه جوری باید توقیف پلاک کنم
چه اقداماتی باید انجام بدم.
باتشکر از زحمات شما.

پاسخ ها :

توقیف پلاک به دلیل عدم تعویض پلاک توقیف پلاک خودرو توقیف پلاک موتور سیکلت تعویض پلاک خودرو تعویض پلاک موتور سیکلت خلافی خودرو خلافی موتور خلافی پلاک خودرو پلاک موتور سیکلت توقیف پلاک پلاک خودرو موتور سیکلت