مشاوره حقوقی رایگان - ثبت نشدن اسم ‌در شناسنامه

باسلام خسته نباشید عذر میخوام تو شناسنامه پدرم متاسفانه اسم برادرم (40 سالشه) ثبت نشده چیکار باید بکنم؟

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

ر صورتی که مشخصات والدین در شناسنامه های فرزندان کامل درج شده باشد لیکن بنا به دلائلی از جمله تعویض شناسنامه هر یک از والدین اسامی فرزندان یا یکی از آنان در شناسنامه های والدین درج نشده باشد با مراجعه به هر یک از ادارات ثبت احوال سراسر کشور و ارائه اصل شناسنامه والدین و فرزندان مورد نظر نسبت به ثبت نام فرزند در شناسنامه والدین اقدام خواهد شد.