مشاوره حقوقی رایگان - جزئیات مهم سهام عدالت

سلام
بنده سهام عدالتمو آزاد کردم. در سایت سجام ثبت نام و احراز هویت کردم و منتظرم تا کد بورسیم صادر بشه.
سوال اولم اینه:
الآن که سهامم آزاد شد، باز هم طبق روال سالهای قبل به بنده سود تعلق میگیره یا نه؟ اگر جوابتون بله هست، یعنی قضیه از این قراره بدون اینکه من سهاممو انتقال بدم به یک کارگزاری خاص، بصورت اتوماتیک و پیش فرض همون کارگزاری بانک بنده بهم سود سالیانه میده؟
سوالم دوم:
کسی که فقط میخواد از طریق بانک خودش (بانک ثبت شده برای سهام عدالت شخص منظورمه) 30 درصد سهامشو بفروشه، دیگه نیازی هست که قبلش در سایت سجام ثبت نام و احراز هویت بشه؟( این سوال واسه خودم نیست)
آخه بنظرم کسی که تو بانک حساب داره پس نیازی به احراز هویت بابت زنده بودن شخص نداره و پول فروش سهامش هم بدون سختگیریه خاصی به حسابش واریز میشه .. و اینکه سایت سجام مخصوص کارگزاریها هست. یعنی کسی که سهامشو از طریق کارگزاری هایی غیر از کارگزاری های بانک خودش میخواد بفروشه، پس نیاز به ثبت نام و احراز هویت در سایت سجام داره.
لطفا اگر اطلاعاتم در این مورد غلطه راهنماییم بفرمایید.
سوال سوم:
بانک فعلا 30 درصدو میفروشه. ماه ها یا سالهای بعدی این قطعیت وجود داره که باقیه سهام رو هم بصورت مرحله ای بفروشه؟

پاسخ ها :

سحر رحیمی

سرکار خانم سحر رحیمی :

سلام. روز بخیر. تخصص بنده در امور کیفری و حقوقی و تجاری مربوط به دادگاه هستش نه سهام دولت محترم اگه جواب گرفتید منو هم بی اطلاع نزارید.موفق باشید