مشاوره حقوقی رایگان - درج اشتباه اسم پدرم که فوت شده در ثبت احوال

باسلام پدر بنده در سال 1345 فوت شده و من تک فرزند ایشان هستم به دلیل اینکه در زمان فوت فقط 6 سالم بوده برای کارهای انحصار وراثت نرفته و تا الان نیازی نداشتم ولی الان بنا به گرفتن چند قطعه زمین نیاز به گواهی انحصار وراثت دارم زمانی که برای گرفتم گواهی فوت به ثبت احوال مراجعه کردم متوجه شده در گواهی فوت نام پدر بنده خالق ثبت شده در صورتی که در تمام مدارک و اسناد نام ایشان خالق داد است پس از پیگیری مشخص که در رونوشت دوم نام ایشان خالق داد است اما ثبت احوال میگوید برای تغییر نام باید ابتدا با همان گواهی فوت به نام خالق یک برگه انحصار وراثت محدود گرفته تا مشخص شود تنها وارثم و بعد اسم ایشان را تغییر داده و بعد دوباره با گواهی فوت جدید انحصار وراثت دائم بگیرم میخواستم ببینم الان راه دیگری وجود نداره که این مراحل سریع تر انجام شود و مشکلی برای من ایجاد نمیکند یه گواهی حصر وراثت موقت با نام خالق بگیرم و دوباره گواهی دیگری به نام خالق داد و اینکه برای گرفتن گواهی انحصار وراثت محدود کجا بروم و چه اقدامی انجام بدم یا اگر بخواهم این مراحل را به وکیل واگذار کنم هزینه آن چقدر میشود ؟

پاسخ ها :

طلا  مستغني

سرکار خانم طلا مستغني :

سلام
با گواهی فوت اولیه انحصار وراثت بگیرین بعد تقاضای اصلاح ان را با گواهی فوت دوم نمایید ‌درخواست استعلام از اداره ثبت احوال حتما در اصلاح باشد