مشاوره حقوقی رایگان - بیمه شخص ثالث سال 1387

باسلام . پدرم یک خودرو سنگین لیزینگی به شرط تملیک اجاره نمودند. و بیمه از ابتدای سال 1387 شروع میشد. و پدرم در هنگام واژگونی در مورخه 1387/05/20 که منجر به فوت خودش و همکارش شد سرنشین بود و همکارش راننده ( مقصر ) بود. گفتن طبق بیمه 1347 محاسبه میشود. و دیه سرنشین 30 میلیون بود که به خانواده های متوفی نفری 15 تومان دادن. یک ماه بعد مصوبه قانون شخص ثالث جدید تصویب شد. در یک جا مطالعه کردم که به دستور ریاست جمهوری کسانی که دیه یا خسارتی از بیمه تا زمان اجرایی شدن نگرفتن شخص ثالث مصوبه جدید شامل قبل هم میشه. آیا صحت دارد میتونم کاری کنم برای برادر و خواهر صغیر دارم. با سپاس فراوان دست بوس شما هستم

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.برابر قانون بیمه شخص ثالث مصوب سال95 بیمه نامه های قبلی مشمول قانون زمان خودشان می باشند واگر بیمه نامه های قبلی خسارتهایی راتحت پوشش داشتندوتا کنون برای دریافت آن اقدامی نشده الان می توانند به نرخ روزدریافت کننددربیمه نامه مشمول قانون47,اولا راننده مقصرمشمول دیه نمیشد وثانیا,شما دیه پدر را درآن روز دریافت نمودید لذا مشمول شما نخواهد شد.این مصوبه,توسط مجلس تصویب گردید وربطی به رییس جمهو ندارد.