مشاوره حقوقی رایگان - توقیف پلاک خودرو به دلیل عدم تعویض پلاک

با سلام خدمت اساتید محترم . حدود یکسال پیش خودرویی به شخصی فروختم و تمامی مراحل قانونیش را در دفترخانه سپری کردیم و تمام پول خود را دریافت کردم و یکماه مهلت تعویض پلاک مشخص کردیم که متاسفانه خریدار تا به امروز برای تعویض پلاک اقدامی نکرده. چند ماه پیش از طریق پلیس راهور حکم توقیف پلاک خودرو گرفتم و به خریدار اطلاع دادم. اما همچنان تعویض پلاک انجام نداده و اس ام اس جریمه در بزرگراه به شماره من میاید.
سوال از اساتید این است که چه کار دیگه ای از دست من برمیاد برای اقدام ؟ و آیا در صورت اقدام به تمدید گواهی نامه مشکلی مواجه من نمیشه ؟
و اگر من اقدام به خرید خودرو جدید بکنم تکلیفم با پلاکی که هنوز فک نشده و به نام منه چی میشه ؟
ممنون

پاسخ ها :

اکرم اسلامی

سرکار خانم اکرم اسلامی :

باسلام اقدام به توقیف فیزیکی خودرو بنمایید تا خریدار مجبور به فک پلاک شود