مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری با رسید جعلی

سلام
سه روز پیش وسایل مغازه خود را توسط آگهی در سایت ... فروختم و مبلغ 300 هزار تومان به عنوان بیعانه به من واریز کردند و مابقی مبلغ که 57 میلیون و 700 هزار تومان بود را هنگام بار زدن وسایل به وسیله پایا واریز کردند من هم بعد از رویت رسید به آنها اجازه بردن وسایل را دادم ولی بعدا متوجه شدم هیچ پولی به حساب بنده واریز نشده
شکایت خود را به دادگاه بردم و از کلاهبرداران سه شماره تلفن دارم که به دادگاه ارائه کردم به نظر شما این پروسه چقدر زمان میبرد ؟
با تشکر

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

به هر حال زمان بر است. ولکین پلیس آگاهی بسیار زیرک و با هوش است. شناسایی میکند.