مشاوره حقوقی رایگان - تحت پوشش بیمه دیگر به علت 100 درصد از کار افتادگی

سلام برادر من 6 سال بیمه تامین اجتماعی رد کرده (تقریبا 30 میلیون تومان) و همسر و یک فرزند داره. اکنون (بعد از 6 سال و 4 ماه) از کار افتاده شده (100درصد) و تحت پوشش بیمه پدرم قرار گرفته که خدمات درمانیش کاملا رایگان شده و دارای حقوق در آینده می گردد. آیا میتوان سابقه بیمه اون رو برای همسرش حساب کرد و همسرش را به عنوان سرپرست خانوار معرفی کرد؟ یا میتوان 30 میلیون رو پس گرفت و برای همسرش، حسابی جدا باز کرد به عنوان سرپرست خانوار؟