مشاوره حقوقی رایگان - عده طلاق خلع

با خانمی در ارتباط هستم که طلاق خلع گرفته و از طرفی نه ایشون میتونن رجوع داشته باشن نه همسرشون مثل اینکه سه طلاقه و خلع هست رابطه جنسی بین ما شکل گرفت قبل از اینکه 3 ماه بگذره به ایشون گفتن عده ندارن و ما قصد ازدواج داریم میخوام بدونم ایا عده به ایشون تعلق میگرفت؟ ایشون دوشیزه نیستن

پاسخ ها :

جواد  اسمعيلي

جناب آقای جواد اسمعيلي :

با سلام.صرفا دوشیزه ها و زنان یائسه که عادت نمیشن عده ندارند و اینکه شما در زمان عده با یکدیگر رابطه داشتید .موجب حرمت میشود