مشاوره حقوقی رایگان - تغییر نام و نام خانوادگی

من حدود 17سال پیش بخاطر همسرم نامم و از شیوا به مریم تغییر دادم ده سال پیش از همسرم جدا شدم و به راهی که نباید میرفتم افتادم و همه منو یه اسم مریم شناختن الان سه ساله که ازدواج کردم و از زندگی گذشته کاملا جدا شدم اما اسمم همواره داره تو زندگیم باعث مشکل میشه ایا میتونم اسممو باز به شیوا تغییر بدم یه به اسم دیگه ایی و نام خانوادگیمو چطور

پاسخ ها :

امير  صادقي زاده

جناب آقای امير صادقي زاده :

سلام.اگر به اسمی که منتسب به اهل بیت ع است قصد تغییر داشته باشید راه وجود دارد