مشاوره حقوقی رایگان - نحوه انحصار وراثت برای کودک زیر 6 سال برای دریافت سهام عدالت متوفی

با سلام ، فرزندم در حدود سن 6 سالی فوت کرده است و دارای سهام عدالت است آیا برای دریافت سهام عدالت فرزندم باید انحصار وراثت انجام دهیم ؟ در صورتی که پاسخ مثبت است باید همان روال که برای انحصار وراثت بزرگ تر ها انجام می شود برای کودک هم انجام شود ؟ وراث قانونی یک کودک چه کسانی هستند پدر و مادر یا فقط پدر ؟ با تشکر و سپاس فراوان

پاسخ ها :

عادل بابایی

عادل بابایی :

بله باید حصر وراثت انجام شود و پدر و مادر وارث وی هستند

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

پدر و مادر جزو وراث هستند و روال همان است که برای سایر افراد انجام می شود