مشاوره حقوقی رایگان - بیمه عمر

پدرم بیمه عمر نیروهای مسلح داشت و ایشان بر روی خودرو لیزینگی اجاره به شرط تملیک که ماشین سنگین بود فوت نمود. و خیلی ها گفتن سند خودرو باید آزاد بشه و رفتم شرکت لیزینگ و گفتن بیمه عمر نداشته. آیا میشود از بیمه عمر نیروهای مسلح استفاده کرد. در ضمن ما پول بیمه عمر نیروهای مسلح را که فوت نمود گرفتیم. آیا میشود همان بیمه عمر را به شرکت لیزینگ ارجاع دهم

پاسخ ها :

بیمه عمر نیروهای مسلح بیمه عمر اجاره به شرط تملیک خودرو خودرو بیمه