مشاوره حقوقی رایگان - فروش قانونی زمین، بدون انحصار وراثت کلیه اموال متوفی

با سلام، پس از فوت پدر خانواده، فرزندان زمین هایش را به صورت توافقی بین خود تقسیم کردن و هر کدوم در زمینی مشغول کارند. اکثر فرزندان قصد انحصار وراثت ندارند و نظر مشترکی برای این منظور با یکدیگر ندارند و با هم دشمن هستن. با توجه به عدم مشارکت اکثر فرزندان در انحصار وراثت، آیا این امکان برای یک فرزند که قصد فروش زمین را دارد وجود دارد که خود برای سهم خودش به طور مستقل از دیگران، پیگیری قانونی کند و بتواند قانونی زمین را بفروشد؟ اگر آری، مراحلش به چه صورت می باشد؟ با سپاس فراوان

پاسخ ها :

فاطمه  غلامی

فاطمه غلامی:

بله وجود دارد به عنوان یکی از ورثه به یکی از دفاتر اسناد رسمی مراجعه کنید یک فرمی دارد آن را پر کنید و دونفر شاهد ببرید بعد آن فرم را همراه با دادخواست گواهی حصر وراثت به شورا حل اختلاف ببرید .جهت مشاوره بیشتر به شماره 09128048935 تماس بگیرید