مشاوره حقوقی رایگان - هزینه دانشگاه فرزند

با سلام

اینجانب در سالهای 74 الی 79 در دانشگاه آزاد تحصیل کردم و هزینه آنرا پدرم دادند. الان برادر و خواهرم ( که دانشگاه نرفتند ) مدعی هستند که تو به ما بدهکار هستی و باید جبران آن هزینه ها را بکنی، چون از هزینه های زندگی در آن زمان صرف هزینه دانشگاه من شده. پدرم هم فوت کرده. آیا از نظر حقوقی من به آنها بدهکارم؟ از نظر اخلاقی چطور؟ خواهشمندم منو راهنمایی بفرمایید چه کنم.

با سپاس

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام شما بدهی از لحاظ حقوقی به برادر و خواهرتان ندارید.......... مرزهای اخلاق بسیار متغیر و شخصی است توصیه می شود در این خصوص به ندای دلتان گوش دهید تا توصیه دیگران.