مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت (جلوگیری از تردد خودرو به پارکینگ ساختمان) توسط همسایه

با عرض سلام و خسته نباشی
خدمت شما عرض کنم که در محله ای هستیم با همسایه ای فوق العاده بی فرهنگ منزل بنده شمالی و منزل ایشان جنوبی در کوچه ای 10 متری که از دو طرف به دو خیابان 20 متری منتهی می شود با جای پارک بسیار که مدام جلوی درب پارکینگ منزل بنده پارک می کند این فرد دارای یک واحد آپارتمان با یک عدد پارکینگ می باشد و 3 عدد خودرو 1 عدد وانت با باربند کامیونی شکل و 2عدد سواری بارها و بارها خود و خانواده به این فرد و فرزندانش در خصوص پارک خودرو لساناً متذکر شده ام که با بی تفاوتی تمام و فحاشی و تهدید به مرگ بنده و ضرب و شتم مواجه شدم با پلیس به اصطلاح 110 تماس گرفتم ماموری برای رسیدگی احضار و رای بر مزاحمت بنده برای ایشان صادر و صورتجلسه بر علیه من صادر و طرح دعوا در کلانتری محل شد که من نباید زنگ خانه این فرد را می زدم که ماشینش را بردارد حال با توجه به اینکه بنده یک جلسه شکایت مکتوب در خصوص پارک و مزاحمت ایشان در کلانتری درام از نظر حضرتعالی چه راهی برای حل این مشکل پیشنهاد میکنید.
در ضمن این نکته هم باید ذکر شود که فرد در کلانتری محل، نفوذ داشته و جز اراذل اوباش محل می باشند و همسایگان نیز از ترس این اراذل برگه استشهاد محلی را تائید نمی نمایند.

پاسخ ها :

فاطمه  غلامی

فاطمه غلامی:

دادخواست رفع مزاحمت و ممانعت داده شود