مشاوره حقوقی رایگان - ملکی

باسلام بنده ده سال پیش با وکالت و قولنامه دویست متر مربع از هشتصد متر حیاط ویلایی خریداری نموده و در آن بنا احداث کرده ام با اجازه مالک تعدادی پنجره با ارتفاع بیشتر از 1/80 گذاشتم که تا زمین همسایه پشتی حدودا دومتر فاصله داشته چند روز پیش همسایه پشتی از مالک بنده رای مختومه سه نفره گرفته با ادعای تصرف جوی آب مشاع و الان بعنوان خلع ید و تصرف جوی آب فنس خود را به دیوار بنده چسبانده و تذکر بستن پنجره های بنده رو داده و هیچ نامی در شکایت ایشان شخص بنده بعنوان مالک این قسمت ابنا نیست عرض اینه که بنده میتوان از ایشان شکایت مجدد برای مشخص کردن جای جوی آب مشاع باتوجه به اینکه پنجاه درصد از جوی آب در قسمت پایین اراضی منطقه موجود میباشد و احتمال عدم توجیه کارشناسان آبیاری توسط افراد با تجربه داده میشود و عرض ساختمان همسایه پایینی تا لب جوب آب مشاع نیز به اندازه عرض سابق بنای بنده میباشد حال چطور ممکنه در انتها کل زمین اصلی تا ابتدای زمین بطور سراسری تا جوی آب مشاع سه متر اختلاف ایجاد و از زمین مالک بنده کم شود از راهنمایتون متشکرم

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.بعنوان معترض ثالث به پرونده ورودپیداکنید تاپرونده مجددا رسیدگی گردد.