مشاوره حقوقی رایگان - استخدام آموزش و پرورش

با سلام. من در کمیسیون پزشکی پرونده خودزنی دارم. میخواستم بدونم مثلا اگر بخوام استخدام آموزش و پرورش بشم اداره آموزش و پرورش به این پرونده من دسترسی خواهد داشت؟ و این مانع از استخدام من میشود یا نه؟ باتشکر

پاسخ ها :

استخدام در آموزش و پرورش در صورت سابقه خودزنی سابقه خودزنی استخدام آموزش و پرورش استخدامی خودزنی