مشاوره حقوقی رایگان - بازنشستگی پیش از موعد

اینجانب جانباز 15 درصد هستم و سابقه بیمه 28 سال 2 ماه می باشد متولد 1351/01/20 می باشم آیا میتوانم درخواست بازنشستگی پیش از موعد بدون سنوات ارفاقی نمایم ؟ لطفا ماده قانونی را اعلام بفرمائید چون به بیمه و بنیاد جانبازان رفتم می گویند فقط به جانبازان بالای 20 درصد تعلق می گیرد.

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

به نظر می‌رسد که حداقل با 20 سال سابقه بدون میزان درصد جانبازی امکان بازنشستگی پیش از موعد وجود دارد اگر دستگاه قبول نمی‌کند از طریق دیوان عدالت اداری پیگیری نمتیید