مشاوره حقوقی رایگان - دیه

سلام وقت بخیر...برای بنده در تاریخ 26 فروردین1403 ابلاغیه آمده و تصمیم نهایی بر3درصد دیه قصور پزشکی تعیین شده است و بدلیل عدم حضور متهم در روز دادگاه نهایی،20 روز به ایشان بابت واخواهی مهلت دادند،زمان واریز از زمان وقوع جرم که بهمن سال 1401 بوده به مدت دوسال یعنی تا بهمن 1403 مهلت دارد........ حال بابت واریز دیه و تعیین شماره حساب ،بنده مجدد باید به دادگاه مراجعه کنم یا منتظر ابلاغیه جدید باشم؟

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از طریق واحد اجرا موضوع رو پیگیری کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

خیر باید حکم قطعیت پیدا نماید واز طریق احرای احکام پیامک برای شما می اید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
باید ابتدا حکم قطعی گردد
و به شما ابلاغ خواهد شد

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
به واحد اجرای احکام مراجعه کرده و موضوع را پیگیری کنید.