مشاوره حقوقی رایگان - تهمت تجاوز

من پسر 16ساله هستم همسایمون چند شب پیش زنگ خونمونو زد و پدرم رفت رو درو باز کرد بعد اون آقا اومده داخل به زور شروع کرد به فحاشی و بعد شروع کرد به کتک زدن من جلوی پدر و مادرم گفت تو بلند شدی رفتی جلوی در خونه ی ما وقتی که دختر تنها خونه بوده بهش پیشنهاد ناجور دادی و قصد تجاوز بهش داشتی و گفت تو رو قتل می‌رسونم خواهشاً کمکم کنید چی کار کنم

پاسخ ها :

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

تهدید و توهین علیه ایشان در دادسرا محل جرم انجام بدهین

پری نوش رئیسان

پری نوش رئیسان :

پرونده کیفری تحت عنوان تهدید توهین ضرب و جرح عمدی علیه ایشان مطرح نمایید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر واقعاً تهمت است می توانید به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و با عنوان ورود به عنف و ضرب و شتم عمدی و تهدید و تهمت و شکایت کنید.