مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن شکایت زنا

سلام من سال قبل با شخصی رابطه مقعدی داشتم و چون الان یک ماه بود دوباره به ازار و اذیت من پرداخته ، هفته پیش شکایت کردم ازش و ماجرای زنا رو خیلی خلاصه وار گفتم ولی بعد اینکه فهمیدم واسه منم شلاق میذارن شکایتمو پس گرفتم و ابلاغیه جدیدی اومد و اخرش بدین شرح بود : قرار منع پیگرد مشتکی عنه صدرالذکر را صادر و اعلام میدارد رای دادگاه حضوری تلقی منتهی ظرف بیست روز پس از ابلاغ قابل فرجام خواهی در دیوان عاای کشور میباشد .
الان من متوجه نشدم رضایتمو قبول کردن یا نه ؟ اون بیست روز برای چیه ؟ اگه اون بیست روز رو نرم حکم جلبم میاد ؟یا برای اینه که برم رضایتمو پس بگیرم ؟ بخدا دارم دیوونه میشم .

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

مشکلی نیست بعد از 20 روز پرونده بسته میشه

یک وکیل :

استان :

مشکلی نیست بعد از 20 روز پرونده بسته میشه