مشاوره حقوقی رایگان - مرور زمان اتهام کلاهبرداری

در سال 84 منزلی در تهران به قیمت 24 میلیون تومان با وکالت و مبایعه نامه خریده و سال 85 فروخته ام.
حالا یک آگهی احضار دیدم که فروشنده ازم شکایت کرده و دادگاه نوشته مباشرت در کلاهبرداری.
حالا لطفا بفرمایید
اولا چرا مشمول مرور زمان نشده؟
دوما وقتی من وکالت نامه دارم (مبایعه نامه به خریدار بعدی داده شده و بنگاه هم میگه نسخه بنگاه رو انداخته دور) آیا فروش مال غیر محسوب میشه و اگه مبایعه نامه رو ارائه نکنیم من باید خونه رو پس بدم؟؟
و این که چون سند ملکی ندارم میترسم برم دادگاه. اگه نرم چه اتفاقی میفته؟
ممنون از زحماتتون.

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.شما باید دردادسراحاضر وازخوددفاع ومدارک تقدیم کنید وایرادمرورزمان را هم بیان کنیدوالا محکوم به حبس ورد مال وبمقدار ارزش مال جریمه میگردید.