مشاوره حقوقی رایگان - نشت آب از طبقه دوم به اول

با سلام و تشکر
پاییز 1397 سقف اپارتمان ما شروع به چکه کردن و سوراخ شدن گچ شد و اب قطره و مشهود به وسط واحد ما می ریخت. به همسایه طبقه بالا متذکر شدیم و ایشان عملیات بنایی که نمی دانم چه کردند را دو سه روزی انجام دادند. ریزش اب برای سه ماه قطع شد و از اسفند 97 هر ماه و مجدد یک الی دو روز کم و بیش از محلی دیگر و در نزدیکی محل قبلی مجددا اب چکه می کند به کرات همسایه تذکر داده شده است ولی هیچ اقدامی نمی کنند.
چگونه می توانم قانونا وی را ملزم به تعمیر واحد خود و جبران خسارت نمایم.

پاسخ ها :

نشت آب در آپارتمان خسارت نشتی آب به همسایه خسارت نشت آب در ساختمان قوانین آپارتمان نشینی آپارتمان