مشاوره حقوقی رایگان - اعمال مدرک ارشد در آموزش و پرورش

سلام و عرض ادب
بنده کارمند آموزش و پرورش هستم و با مدرک کارشناسی مهندسی مکانیک گرایش ماشین ابزار ساخت و تولید و استخدام شدم و برای ادامه تحصیل از کارگزینی اداره مربوطه مجوز گرفتم و کارشناسی ارشد همان رشته مکانیک ساخت و تولید رو گرفتم. الان که مدرک رو ارائه دادم کارگزینی اعلام میکند که در هنرستانی که بنده هستم چون رشته ساخت و تولید نیست امکان اعمال مدرک نیست. این در حالی است که با استخدام بنده هم این رشته وجود نداشته و الان هم وجود ندارد و ضمنا مجوز ادامه تحصیل هم با توجه به مرتبط بودن کارشناسی و ارشدم رو از کارگزینی دارم. پست بنده در طول 12 سال گذشته هم تغییر نکرده . لطفاً راهنمایی کنید چون رشته بنده فنی بود برای گرفتن ارشد خیلی زحمت کشیدم

پاسخ ها :

سعید حسینی زاده

جناب آقای سعید حسینی زاده :

با سلام ، با یستی از طریق مراجع ذیصلاح اقدام نمایید جهت طرح دعوی یا مشاوره لطفا تماس حاصل فرمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
موضوع طرح شده را از طریق سازمان ذیربط پیگیری نمائید.