مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت قسطی سفته توسط صادر کننده

سلام بنده بابت قرض کردن پول به شخصی سفته دادم الان سر رسید سفته ها شده و من امکان پرداخت یک جا را ندارم و قسطی هم قبول نمیکند و تهدید میکند.چگونه میتونم به صورت قانونی اقدام به پرداخت قسطی مبلغ سفته کنم و ایشان نتواند تهدید کند و اذیت کند؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

باید ابتدا ایشان سفته ها را به اجرا گذاسته وبعد از محکومیت دادخواست اعسار وتقسیط بدهید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بدوا باید روی سفته ها شکایت شده باشه در نهایت بعد از صدور حکم محکومیت میتوانید درخواست کنید شماره حسابی از دادگاه معرفی شود و پول را بپردازید