مشاوره حقوقی رایگان - فرم ج طرح مسکن ملی

با سلام.
بنده سال 1400 در طرح مسکن ملی ثبت نام اولیه کردم و تشکیل پرونده دادم.
در سال 1401 با مشارکت همسرم و گرفتن وام مسکن اولی ها از بانک مسکن یک باب منزل مسکونی خریدیم. امسال برای بنده پیامک واریز جهت قسط اول مسکن ملی ارسال شده. آیا هنوز می توانم در این طرح شرکت کنم یا خیر؟
ضمن این که وضعیت فرم جیم خودم و همسرم در حال حاضر در سامانه وزارت راه و شهرسازی، سبز می باشد!

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از طریق بنیاد مسکن به شکل حضوری پیگیری بفرمائید.