مشاوره حقوقی رایگان - سلب حضانت از پدر

با سلام
حدود یک سال هست که من و همسرم جدا از هم زندگی میکنیم و طلاق رسمی نگرفتیم
یک سال قبل ایشون پس از ایراد ضرب و جرح که منجر به شکستگی بینی بنده شد دخترم که 6 سالش بود رو نزد خانواده اش گذاشت و خودش به خارج استان نزد معشوقه اش رفت که من با دستور موقت همراه با پلیس دخترم رو پس گرفتم وایشون در دادگاه محکوم به پرداخت دیه و شش ماه حبس شد و حکم هنوز در جریان هست
و خواهر برادرشون به جرم توهین و فحاشی به اینجانب به پرداخت جریمه در حق دولت محکوم شدند
حالا ک دخترم دارد هفت سالش میشه
حضانت رو به پدر میدهند؟
میتونم با پرونده پزشک قانونی و پرونده توهین و فحاشی از او سلب حضانت کنم؟
ایشون بارها تهدید کرده به محض 7 ساله شدن دخترم اون رو به مکان نامعلومی میبرد
باید چه دادخواستی بنویسم
لطفا کمکم کنین

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اقدام نمایید
لکن نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما و

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله قابل استناد است در خصوص حضانت حتما با مشاوره از وکیل اوراق را تنظیم کنید
در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
دادخواست خود را مبنی بر عدم صلاحیت پدر و سلب حضانت مطرح نمایید تا مورد رسیدگی قرار گیرد