مشاوره حقوقی رایگان - رابطه جنسی قبل از ازدواج

سلام
من با یه پسری یک سال دوست هستم ایشون از همون اوایل خیلی رو من حساس بودن تو همه ی زمینه ها و وقتی ناراحت میشدم سریع میگفتن از عشق زیاد اینطورن بعد دوماه دوستی از من تقاضای رابطه ی جنسی داشتن و منم چون دوسش داشتم قبول کردم و متاسفانه بکارتم رو از دست دادم.
بعدش بنا به شرابطی ما یه مدت هم خونه بودیم اونجا متوجه شدم ایشون شیشه مصرف میکنن و علت میل جنسی خیلی زیاد و وسواسشون به من به همین خاطره، پرسشم از شما اینه که من باید ولش کنم یا ازدواج کنم باهاش بعدش به طلاق فکر کنم!؟
اینم بگم ما هنوز باهمیم و یک ماهی منو به خانواده اش معرفی کرده و از اون وقت ما قرارمون همش تو خونه ایشونه و من به شدت معذبم با وجود دونستن خانواده اش. از طرفی احساس میکنم مصرف موادش خیلی زیاد شده که وقتی یک روز رابطه جنسی نداشته باشیم بی دلیل عصبانی میشه و میاد سر کوچه مون و فکر میکنه با یه نفر دیگه ایی قرار دارم.
من به مادرش گفتم که ایشون شیشه مصرف میکنن و تغییر رفتار وسواس گونه بخاطر این موضوع، گفتن خبر ندارن اصلا. ولی تمام تلاشو میکنن که ایشون ترک کنه ولی من ولش نکنم و همیشه کنارش باشم ... ازم خواستن با خانواده ام صحبت کنم هرچه سریعتر درمورد خواستگاری که قضیه رسمی بشه ولی خودم خیلی میترسم.

پاسخ ها :

محمد  صادق پور

محمد صادق پور:

درود
این مسئله کاملا شخصی هست
با شرایط ایشون تصمیم با شماست
مطمئنا ترک شیشه سخت هست