مشاوره حقوقی رایگان - استعلام بیماری

سلام و خسته نباشد خدمت وکلای عزیز
من نزدیک یک سال هست که عقد کرده ام ولی هنوز خانه خودمون نرفتیم و به مشکل خوردیم و قراره جدا بشویم
من تازه از همسایگان و مردم محله شنیده ام که میگن دختره یک خورده کم دارد (مشکل روانی) یا به اصلاح بیماری روانی،،، یک بار هم قبلا عمه اش به مادرم گفته بود وقتی بچه بود تو دست های مادرش از هوش رفت و نفس نمیکشید و بعد هم درست شد و به هوش آمد. همسرم و خانوادش تا به حال از این که بیماری یا مشکل روانی دارد با من صحبت نکرده اند
میخواستم بدونم چطور باید اقدام کنم یا استعلام بگیرم که آیا همسرم پرونده اعصاب روان یا بیماری دارد یا نه؟

پاسخ ها :

مینا علوی

سرکار خانم مینا علوی :

امکان استعلام این امر وجود ندارد