مشاوره حقوقی رایگان - درب ماشین بن بست

سلام وقت بخیر منزل در کوچه بن بست 5 یا 6متری هستش و کا قواره سمت راست هستیم اخرین هستیم کلا 4 تا خونه داخل کوچه هستش اما دیوار روبرو بن بست چندین سال پیش درب ماشین رو احداث کرده و کوچه تصرف کرده برای رفت و امد در صورتی که منزلش و درب اصلیش از کوچه بالایی هستش فقط دیوارش داخل کوچه هستش زمانی که پدرش زنده بود نامه نگاری کرده بود بابت جانبازیش در صورتی که اصلا خودش رفت و امد نمیکرد داماد و پسراش استفاده میکنن و حیاط رو کردن کارواش و رفت و امد الکی به شهرداری مراجعه کردم گفتن پایان کارش تو قانون ماده 100 هستش و این درب در سندش نیست اما شهرداری یا 137 داره ماله کشی میکنه چیکار میتوانیم بکنیم طبق گفته بعضی از وکلا در سایت ها احداث درب انتهای کوچه بن بست غیر قانونی هستش حالا باید چیکار کنیم البته الکی بحث انحصار وراثت رو به شهرداری کردن که پدر ما فوت کرده و بهانه الکی راه حلش چیه ممنون

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
جهت اظهارنظر دقیق حقوقی و ارائه راهکار قضایی نیاز به بررسی جزئیات موضوع می باشد