مشاوره حقوقی رایگان - درگیری با قمه

باسلام بنده دو نفر در خیابان بم حمله کردن با قمه. واز ناحیه دست سر کمر مورد اصابت قرار گرفتم.در دادگاه شاهد بردم..و من اون دنفر شناختم شکایت دوتا کردم..بازپرس چندین بار مرا با یک متهم.اضحارکرد.ولی خبری از فرد دوم نبود.تا اینکه. نفر اول وکیل گرفت. و یک جورای به نفع متهم شده بود.ولی پرونده به اضحارنظر رفت که به علت نخواستن فرد. دوم. پرونده برگشت خورد.یکی دوبار به دادگاه رفتم سوال کردم گفت حکم جلبش دادیم.ولی هیچ خبری ازش نمیشد.تا اینکه خبر بهم دادن طرفت که متهم دوم بود.تصادف کرد و مرد..العانم. رفتم. اطلاع دادم. دوباره باز پرس. گفت این که مرد پزونده بسته میشه. برو ابلاغت میکنیم. ولی خبری نشد..حالا بنده چکار کنم. این. تصادف کرد مرد.در صورتی که اگر در دادگاه حاضر میشد.همه چیز به واقعیت تبدیل میشد.لطفا راهنمای کنید

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

بلحاظ کیفری موقوفی تعقیب و جهت رای دیه از اموال متوفی، دادستان پرونده را به دادگاه میفرستد

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

بدلیل فوت متهم قرارموقوفی تعیب صادرمیشه اماباید دیه پرونده بازه واز وراث قابل گرفتن است