مشاوره حقوقی رایگان - صلح سهام

با سلام. پدرم 2 سال قبل از فوت، سهام خود در بورس را به احدی از فرزندان کتبا صلح نمودند و سایر ورثه نیز بعنوان شاهد ذیل صلح نامه را امضاء نموده اند.
همچنین کلیه وراث با حضور در دفترخانه، مراتب را با تنظیم اقرارنامه تایید کردند. ایا برای انتقال سهام به نام خود نیازی به مراجعه به سازمان امور مالیاتی می باشد. با تشکر

پاسخ ها :

هادی شفیعی

جناب آقای هادی شفیعی:

سلام
صلح باید بموجب سند رسمی باشه ابتدا دعوی الزام به تنظیم سند رسمی صلح به طرفیت وراث مطرح کنید و رای بگیرید
البته میتونید به سازمان امور مالیاتی مراجعه کنید و اگر پذیرفتن نیاز به دادگاه نیست و الا باید از طریق دادگاه سند رسمی صلح بگیرید