مشاوره حقوقی رایگان - حقوق والدین بعد از فوت برای دختر

دختری که پدر و مادرش معلم بوده و هر دو فوت کرده‌اند و دخترشان مجرد بوده اما به صورت غیر انتفاعی درس میدهد ولی هیچ جای استخدام نیست و تابستون هم تحت عنوان زنان خانه دار برای خودش بیمه پرداخت میکند میتونه مستمری پدر و مادر رو دریافت کند؟

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

دریافت مستمری پدر و مادر متوفی صرفاً برای دختر متعلقه و یا فاقد شغل ممکن است