مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت خلافی و عوارض شهرداری

سلام و درود
بنده 1 واحد مسکونی از 8 واحد پیش خرید کردم و در زمانی که باید کامل میکرد و تحویل میداد نشد...سازنده 4 واحد و صاحب زمین 4 واحد
سازنده 4 واحد خودش و فروخته و دیگه بیخیال تکمیل کردنش شده و میگه پول ندارم
الان ساختمان تکمیل نیست
تمام پرداختیامم زودتر و بموقع بوده
سازنده دیگه اهمیتی به ساختمون نمیده و با صاحب زمین درگیر هستن
دنبال پایان کار و سند هم نمیره
ما هم بدون اینکه صورت جلسه بنویسیم اومدم تو ساختمان مستقر شدم
الان 5 میلیارد هزینه خلافی و عوارض اومده
که هیچکس همکاری نمیکنه.
شهرداری میتونه برق و گاز ساختمون و قطع کنه؟من باید چیکار کنم

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
علی الاصول خیر اما مشمول جریمه خواهد بود

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

دادخواست الزام به انجام تعهدات مطابق قرارداد فی ما بین اگر وجود دارد تقدیم دادگاه نمایید. پیشنهاد می‌شود مدارک خود را جهت بررسی بیشتر حضوری نزد وکیل دادگستری محل خود برده و مشاوره دقیق دریافت نمایید یا از طریق سایت دادگاه تقاضای ملاقات حضوری با وکلای محترم نمایید