مشاوره حقوقی رایگان - برگ سبز موتور سیکلت

سلام خداقوت
بنده موتوری رو خریدم که مدل1387 هست و به صورت قولنامه ای و پلاک و برگه سبز اون توسط مالک موتور گم شده بود. پلاک قدیمی هم بوده نه ملی و بنده در حالی موتور رو از ایشون خریدم که فقط یک کارت موتور و برگه کمپانی داشت.
حالا سوالی که داشتم این بود که آیا میشه اون برگه سبز و پلاک رو درخواست بدهم،حالا اگر بشود درخواست هم داد،آیا باید من در خواست بدم یا مالک اون؟
آیا درخواست مفقودی رو باید جایی ثبت کرد؟
مالک ثبت کند یا من هم میتونم؟
خلاصه ممنون میشم از این گیجی من رو خارج کنید چون میخوام موتور رو بفروشم،ولی متاسفانه نه پلاک دارد و نه برگه سبز،هرچند میدونم که پلاک های قدیمی تعویض پلاک نمیشوند ولی خب لااقل میخواستم وقتی دارم میفروشم برگه سبز و پلاک داشته باشه

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در این ارتباط، مالک بایستی درخواست برگ سبز را بنماید.