مشاوره حقوقی رایگان - درخواست بیمه از کار افتادگی ناشی از حوادث کارگاه

سلام من سال 99 انگشت دست چپم در دستگاه دریل گیر کرد و بعد از عمل جراحی انگشتم تاندون نداردواز اون کارگاه اومدم بیرون به علت نتوانستن کار کردن. طبق اطلاعاتی که دارم بنده کارگر ساده استخدام شده بودم نباید با دستگاه کار میکردم دوما هم بدون آموزش بنده رو جلوی دریل گذاشته بودن کار کنم
الان میخوام بروم از بیمه حوادث خسارتمو بگیرم من میتونم از شرکت یا کارخانه طلب بیمه از کار افتادگی کنم بیمه بنده رو پرداخت کنند؟از شرکت هم شکایت نکردم .

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این امر را به نحو حضوری از طریق بیمه پیگیری نمائید.